Alien Creeps TD Image
Metascore
51

Mixed or average reviews - based on 4 Critics What's this?

User Score
tbd

No user score yet- Awaiting 1 more rating

Your Score
0 out of 10
Rate this:
 • 10
 • 9
 • 8
 • 7
 • 6
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1
 • 0
 • 0
 • Summary: Alien Creeps is the tower defense game that has it all: frenzied, epic battles! Hordes of devious enemies! Dazzling graphics and animations! Lighting bolts! Helicopters!
Stream On
Score distribution:
 1. Positive: 1 out of 4
 2. Negative: 1 out of 4
 1. Aug 28, 2014
  75
  Alien Creeps TD is a pretty fun yet quite difficult tower defense experience. While it doesn't break the mold in terms of features, it still manages to execute a good balance between strategy and fun. The in-app purchases, while not that obnoxious early on, become pretty necessary so bear that in mind while trying out the free-to-play game.
 2. Sep 8, 2014
  70
  A well-made tower defence game that, for a free-to-play title, comes at a high price. Alien Creeps TD is fully featured but a tad expensive.
 3. Sep 2, 2014
  60
  Alien Creeps TD would be a fun if unremarkable Tower Defense game, but its heavy focus on in-app purchases and balancing issues might put you off.
 4. It is an outrageously imbalanced and profoundly dissatisfying system.
Score distribution:
 1. Positive: 0 out of 2
 2. Negative: 1 out of 2
 1. Sep 14, 2018
  6
  Közel két évvel ezelőtt már teszteltük itt az oldalon a Tesztlabor keretében a Castle Creeps című játékot, ami gyakorlatilag a mostaniKözel két évvel ezelőtt már teszteltük itt az oldalon a Tesztlabor keretében a Castle Creeps című játékot, ami gyakorlatilag a mostani alanyunknak – bután fogalmazva – az előzménye is lehetne. Mert ugye a stílus nagyon hasonló volt, csak az előd a fantasy középkorban játszódott, ezzel még közelebb állva az eredeti nagy klasszikushoz, mint például a Kingdom Rush. De megemlíthetném akár a Fieldrunnerst is vagy bármilyen hasonló típusú Tower Defense játékot. Tavaly a Castle Creeps egy erős közepesen jó pontozást kapott tőlünk és a legnagyobb gondunk az volt vele, hogy túlzásokba estek amikor a fizetős tartalomra került a sor. Lássuk hát idén mennyire sikerült megtalálni az arany középutat.

  Mindig valahol hálás és egyben hálátlan dolog egy vagy akár több sikercímet meglovagolni, hiszen ott van a lehetősége annak, hogy ha túlságosan hasonlítunk egy adott címre, akkor azt mondják lemásoltuk, ha pedig túlságosan eltérünk a stílustól, akkor meg folyton azt kapjuk az arcunkba, hogy bizony nem kellett volna ennyit újítani. Szóval nem lennék a fejlesztők helyében, de valljuk meg még mindig jobban járnak, ha megpróbálnak valami sikerből előnyt kovácsolni mintha valami teljesen újat kitalálva, minden erejüket bedobva, egy olyat alkotnak amivel totálisan bukásra vannak ítélve. A legtöbb ember nem szereti az új dolgokat, mégis az igazi újdonságokkal lehet a legnagyobbat robbantani, már ha sikerül telibe szíven találni a nagyérdeműt. Hát az Alien Creeps sajnos nem próbálkozott ilyesmivel, biztosra akartak menni.

  Ugyanis gyakorlatilag nyomtak egy sima copy pastet bármelyik hasonló címen, de legfőképpen a saját korábbi produktumukon, a hangulatos jövőbeli környezeten kívül szinte semmit se tudok felhozni, amiben eredeti vagy újdonság lenne. Adott lesz egy jópofa, kissé cinikus szituáció, amiben a csúnya gonosz önelégült és módfelettéb szemtelen idegenek, megtámadják piciny bolygónkat, természetesen hol máshol tennék mindezt, mint az USA-ban, ez teljesen egyértelmű, ahogyan az is hogy beszélnek angolul, hiszen az angol nem csak világnyelv, hanem igazából maga az univerzális, mindenható közös nyelv ugye. Szóval jön a sablonos vaskalapos admirális, aki a szokásos toborzószöveget nyomva közli velünk, hogy az egész világ sorsa a kezükben van, illetve lesz a cuki kis tudós csajszi, aki nem parázik be a helyzettől, rögtön közli velünk milyen technikai eszközök állnak majd a rendelkezésünkre és hogy ezekhez milyen fejlesztéseket tudunk majd venni.

  Folytatása itt:
  https://hasznaltalma.hu/hirek/alkalmazasok-and-jatekok/2018/09/14/alien-creepstesztlabor
  Expand
 2. Mar 6, 2015
  0
  While it has potential to one day expand and introduce more incentive driven content, this is perhaps the least FTP game ever - andWhile it has potential to one day expand and introduce more incentive driven content, this is perhaps the least FTP game ever - and masquerading as one is a dubious lie. Enjoy being able to do everything for free, except for one difficulty of one arbitrary level, which does not unlock new content whatsoever anyway. But fork over almost 10$ to tell your friends you completed everything and enjoy your next title because you're out of content, cash, and it probably took you awhile to get there. Expand